Teatermarked i Sandefjord for 21. gang

Onsdag 30. april starter markedet for Scenekunst i Sandefjord. Og så skal jeg være med også i år – for 21. gang. Hurra!

Animalske produksjoner har fått med to forestilinger.
Torsdag 30. april vises RAMI OG YULI En figurteaterforestilling med to svært erfarne utøvere Annika Udo og Thomas Hildebrand. Anne Mali Sæther har regien. Det er ikke så mange slike forestillinger som lages, og så for en aldersgruppe fra 10 år. Uhyre spennende.

Fredag 1. april vises den interakvite forestillingen DET SKYGGEFULLE. Dette har vært en reise på sparebluss, men en spennende reise inn i et nytt univers. Med et fantastisk resultat. En billedkunstners møte med en scenekunstner.

Foto: Guri Guri Henriksen
Foto: Guri Guri Henriksen

På Markedsplassen onsdag ettermiddag presenterer  Rutger Berboer fra Prins te Paard presenterer forestillingen The Flight.
Prins te Paard er også en av mine samarbeispartnere.