Uke 14 Om mus og menn

Det var en aktiv uke for tilskueren. Torsdag 7. april Verk Produksjoner: Beat The Drum : Wishful Beginnings og søndag 10. Teater Innlandet: Om mus og menn.

Om mus og menn

Foto gjengitt etter tillatelse fra Teater Innlandet

Jeg er jo svært glad i Verk sine forestillinger. De sier noe vesentlig på en annen måte enn hovedscenene. Jeg ble svært fasinert av Walk, Stalker og Det Evige Leandet. Men Wishful Beginnings appellerte ikke til meg på samme måten.

Men noe som satt seg fast i mellomgulvet var Om mus og menn av John Steinbeck. Skal du sette opp klassikere må det være kvalitet, og det var det søndag kveld på Teater Innlandet på Hamar. Samspillet mellom Tom Styve og Åsmund Brede Eike var så bra at Hedda komiteen bør ta de med i vurderingen. Og samspillet mellom regissør, Anne-Karen Hytten, og ensemblet må ha vært svart godt!

Vel det var siste forestilling og siden Teater Innlandet ikke er et repertoarteater vil vi neppe få se denne oppsetningen igjen – i alle fall med samme skuespillere.