Høsten 2016

I over ett år har Torgunn Wold og Michael Sharman jobbbet med Larve for å gjøre den enda bedre enn på premieren 29. august 2015. Og nå 3. september på Marikollen kultursenter i Rælingen var de i mål. Torgunn og Michael kan være stolte av Larve, som jeg venter meg mye av.

Animalske produksjoner turnerer med Det skyggefulle til flyktningemottak.  Og 3. desember er det åpen forestilling på Nesodden bibliotek. Dette er en krevende forestilling for utøverne. – forestilling, dialog og verksted i 2,5 time. Den kan heller ikke fylle noen gymsal, kun 30 barn av gangen. Men det er en viktig forestilling/verksted som setter naturvern på dagsorden for mindre barn.

Av dyr er du kommet har nypremiere med to nye skuespillere søndag 23. oktober på Trikkehallen på Kjelsås. Den skal på en måneds turnè til skoler i Akershus.

Prins te Paard skal kanskje til Markedet for scenekunst i 2017 med forestillingen Cornelis.  I begynnelsen av oktober skal den for første gang vises innendørs. I Iljmuiden i Nederland. Jeg reiser for å se forestillingen  8. og 9. okober.