Kategoriarkiv: 2021

Streama teater

Jeg har lenge holdt meg unna streama teater, for det er ikke teater. Men etter 1 år og 2 måneder uten teater….. så solgte Det norske teatret billetter til en «live» forestilling av «Tante Ulrikkes vei» nå torsdag 29. april 2021. Hadde så lyst til å se forestillingen i fjor men det ble ikke noe av det av grunner som vi alle kjenner.

Jeg kjøpte billett og rigga meg til. Men alle mine fordommer stemte dessverre.   Dette var ikke teater. Og det var i alle fall ikke film. Og det ga heller ikke rettferdighet til forestillingen og utøverne.

Så jeg gjorde noe som jeg aldri tidligere har gjort – jeg forlot en «taleforestilling»   «i pausen». Sorry brødre –

 

Organisering av Animalske produksjoner

Når vårsesongen er over så slutter jeg som produsent for Animalske produksjoner  og Anne Mali overtar dette arbeidet. Jeg vil fortsette samarbeide med Anne Mali og jeg skal være forretningsfører for Animalske og betale fakturaene.
Hadde vi vært i næringslivet ville vi sagt at vi måtte rasjonalisere på grunn av endret ordretilgang.
Siden 2014 har jeg vært med på laget.

Teater lider

Mye er uvisst i denne kampen mot viruset. Og av en eller annen grunn så har noen funnet ut at akkurat teater er mer smittsomt enn å reise på vinmonopolet. Kan det hende at vi ikke har en kulturminister som ikke er tøff nok og har nok kunnskap, eller feil rådgivere. Men jeg skjønner at det kan være tøft å stå opp mo «Super Bent».

Bente Børsum har nå gitt opp å få avslutte før hun er 87 år. Så vi har flyttet til september 2021. Velkommen til Cafeteatret.

Billetter her